Jogurtinis pyragas

Perskaitytas kartų: 1733

Ingredientai

:

„Selgos“ sausainiai (pakelis)

Sviestas (50 g)

Razinos (sauja)

Natūralus jogurtas (200 g)

Jogurto su skoniu (su braškėmis, vyšniomis ar kitokio) (200 g)

Varškė (200 g)

Želatinos (30 g)

Cukrus (kei šaukštai, pagal skonį)

Vanilinis cukrus (pagal skonį)

Pienas (60 ml)

Gaminimas

:

Sutrupinkite sausainius (kelis sausainius palikite pyrago ), išmaišykite juos su razinomis ir ištirpintu sviestu. Masę kruopščiai suspauskite inde, ir į šaldytuvą valandai, kad sustingtų. Tai bus pyrago pagrindas. Drungname piene išbrinkinkite želatiną. Visus likusius ingredientus sumaišykite. Želatiną pakaitinkite, kad ištirptų, bet jokiu būdu neužvirinkite. Pilkite želatiną į pyrago masę, išmaišykite. Pilkite pyrago masę ant pagrindo, į šaldytuvą kelioms valandoms. Prieš užberkite sausainių trupinių ant pyrago viršaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)