Jogurtinis pyragas

Perskaitytas kartų: 1491

Ingredientai

:

„Selgos“ sausainiai (pakelis)

Sviestas (50 g)

Razinos (sauja)

Natūralus jogurtas (200 g)

Jogurto su skoniu (su braškėmis, vyšniomis ar kitokio) (200 g)

Varškė (200 g)

Želatinos (30 g)

Cukrus (kei šaukštai, pagal skonį)

Vanilinis cukrus (pagal skonį)

Pienas (60 ml)

Gaminimas

:

Sutrupinkite sausainius (kelis sausainius palikite pyrago ), išmaišykite juos su razinomis ir ištirpintu sviestu. Masę kruopščiai suspauskite inde, ir dėkite į šaldytuvą valandai, kad sustingtų. Tai bus pyrago pagrindas. Drungname piene išbrinkinkite želatiną. Visus likusius ingredientus sumaišykite. Želatiną pakaitinkite, kad ištirptų, bet jokiu būdu neužvirinkite. želatiną į pyrago masę, išmaišykite. pyrago masę ant , dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms. Prieš patiekdami užberkite sausainių trupinių ant pyrago viršaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)