Jogurtinis pyragas

Perskaitytas kartų: 2009

Ingredientai

:

„Selgos“ sausainiai (pakelis)

Sviestas (50 g)

Razinos (sauja)

Natūralus jogurtas (200 g)

Jogurto su skoniu (su braškėmis, vyšniomis ar kitokio) (200 g)

Varškė (200 g)

Želatinos (30 g)

Cukrus (kei šaukštai, pagal skonį)

Vanilinis cukrus (pagal skonį)

Pienas (60 ml)

Gaminimas

:

Sutrupinkite sausainius (kelis sausainius palikite pyrago viršui), išmaišykite juos su razinomis ir ištirpintu sviestu. Masę kruopščiai suspauskite inde, ir dėkite į šaldytuvą valandai, kad sustingtų. Tai bus pyrago pagrindas. Drungname piene išbrinkinkite . Visus likusius ingredientus sumaišykite. Želatiną pakaitinkite, kad ištirptų, bet jokiu būdu neužvirinkite. Pilkite į pyrago masę, išmaišykite. Pilkite pyrago masę ant pagrindo, dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms. patiekdami užberkite trupinių ant pyrago viršaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)