Jogurtinis pyragas

Perskaitytas kartų: 1294

Ingredientai

:

„Selgos“ sausainiai (pakelis)

Sviestas (50 g)

Razinos (sauja)

Natūralus jogurtas (200 g)

Jogurto su skoniu (su braškėmis, vyšniomis ar kitokio) (200 g)

Varškė (200 g)

Želatinos (30 g)

Cukrus (kei šaukštai, pagal skonį)

Vanilinis cukrus (pagal skonį)

Pienas (60 ml)

Gaminimas

:

Sutrupinkite sausainius (kelis sausainius palikite viršui), išmaišykite juos su razinomis ir ištirpintu sviestu. Masę kruopščiai suspauskite inde, ir dėkite į šaldytuvą valandai, kad sustingtų. Tai bus pagrindas. Drungname piene išbrinkinkite . Visus likusius ingredientus sumaišykite. Želatiną pakaitinkite, kad ištirptų, bet jokiu būdu neužvirinkite. Pilkite į masę, išmaišykite. Pilkite masę ant pagrindo, dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms. Prieš patiekdami užberkite sausainių trupinių ant viršaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)