Jogurtinis pyragas

Perskaitytas kartų: 1835

Ingredientai

:

„Selgos“ sausainiai (pakelis)

Sviestas (50 g)

Razinos (sauja)

Natūralus jogurtas (200 g)

Jogurto su skoniu (su braškėmis, vyšniomis ar kitokio) (200 g)

Varškė (200 g)

Želatinos (30 g)

Cukrus (kei šaukštai, pagal skonį)

Vanilinis cukrus (pagal skonį)

Pienas (60 ml)

Gaminimas

:

Sutrupinkite sausainius (kelis sausainius palikite pyrago viršui), juos su razinomis ir ištirpintu sviestu. Masę kruopščiai suspauskite inde, ir į šaldytuvą valandai, kad sustingtų. Tai bus pyrago pagrindas. Drungname piene išbrinkinkite želatiną. Visus likusius ingredientus sumaišykite. pakaitinkite, kad ištirptų, bet jokiu būdu neužvirinkite. Pilkite želatiną į pyrago masę, . Pilkite pyrago masę ant pagrindo, į šaldytuvą kelioms valandoms. Prieš patiekdami užberkite sausainių trupinių ant pyrago viršaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)