Jogurtinis - moliūginis - želinis desertas

Perskaitytas kartų: 2670

Ingredientai

:

jogurtinė grietinė (400 ml.)

moliūgo tyrė (400 ml.)

persikinė želė (2 pakuotės)

vanilinis cukrus (1 šaukštas)

Gaminimas

:

Persikinę želę (iš karto abi pakuotes) paruošti kaip nurodyta instrukcijoje, bet kuo mažesniame kiekyje vandens. Man pakako 120 ml. Tarkuotų moliūgų tyrę maišant pavirti apie 5 min., atvėsinti. Jogurtinę grietinę išmaišyti su vaniliniu cukrumi.Tiek į baltą, tiek į moliūginę masę supilti vis maišanti po pusę želės. Baltą sluoksnį pilti į mažą torto formą, įdėti į šaldytuvą ir palaukti kol sustings. Moliūginę masę , kol kas, kambario temperatūroje. Jei ima stingti, įstatyti į su šiltu vandeniu. Jei norisi, kad moliūgų tyrė būtų saldesnė, pridėti paprasto, ar vanilinio cukraus. Geltoną masę ant baltos, vėl šaltai. Kai sustingsta, papuošti.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)