Griliažinis tortas "Vienetukas"

Perskaitytas kartų: 5573

Ingredientai

:

torto pagrindui:

apelsinų džemas

apelsinų sultys

cukraus pudra (2 šaukštai)

vanilinis cukrus (1 šaukkštas)

grūdėta varškė (250 g)

grietinėlė (200 ml)

griliažiniai saldainiai (200 g)

juodasis šokoladas (100 g)

Gaminimas

:

perpjauti pagrindą išilgai per pusę ir sultimis. ištepti apatinį džemu ir uždėti ant viršaus kitą pagrindą. tada išpjaustyti skaičiuką. Kremas: išplakti grietinėlę, sukrėsti (be skysčio) ir plakti toliau. suberti cukraus pudrą, įpilti sulčių, viską išmaišyti. Puošimas: susmulkinti, sumalti griliažinius saldainius ir aplipdyti torto šonus, išlydytu šokoladu "aplaistyti" tortą. prieš pateikiant tortą 1-2val. palaikyti šaldytuve.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)