Grietininiai citrinų putėsiai

Perskaitytas kartų: 2328

Grietininiai citrinų putėsiai

Ingredientai

:

želės cukrus (120 g.)

plakamoji grietinėlė (450 ml.)

citrinos (2 vnt.)

Gaminimas

:

Į puodą supilti pusę grietinėlės, želės cukrų ir nuolat maišant užvirti. Iš citrinų išspausti sultis ir supilti į puodą. Atvėsinti. Likusią grietinėlę iki putų ir atsargiai įmaišyti į atvėsintą masę. Pilti į stiklines ir mažiausiai 20 šaldytuve. Apibarstyti tarkuotomis citrinų žievelėmis ar griliažo trupiniais. Prieš patiekiant į suaugusiųjų įpilkite šlakelį citrinų ar apelsinų likerio, į vaikų – citrinų ar apelsinų sirupo. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)