Grietininiai citrinų putėsiai

Perskaitytas kartų: 2504

Grietininiai citrinų putėsiai

Ingredientai

:

želės cukrus (120 g.)

plakamoji grietinėlė (450 ml.)

citrinos (2 vnt.)

Gaminimas

:

Į puodą supilti pusę grietinėlės, želės cukrų ir nuolat maišant užvirti. Iš citrinų išspausti sultis ir supilti į puodą. Atvėsinti. Likusią grietinėlę išplakti iki putų ir įmaišyti į atvėsintą masę. Pilti į stiklines ir mažiausiai 20 minučių laikyti šaldytuve. Apibarstyti tarkuotomis citrinų žievelėmis ar griliažo trupiniais. Prieš patiekiant į suaugusiųjų desertą įpilkite šlakelį citrinų ar likerio, į vaikų – citrinų ar sirupo. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)