Greiti pyragėliai su įdaru

Perskaitytas kartų: 4116

Ingredientai

:

miltai (500 g)

vanduo (1 stiklinė)

mielės (15 - 20 g)

druska (žiupsnelis)

tiršta uogienė

medus

Gaminimas

:

Pusėje stiklinės šilto vandens ištirpinti mieles, įberti druskos, suberti pusę miltų, kruopščiai išminkyti. Tada suberti likusius miltus, supilti likusį vandenį ir išminkyti tešlą. Uždengti rankšluosteliu ir palikti kilti. Kai pakils, perminkyti ir vėl palikti kilti. Iš tešlos padaryti volelį, supjaustyti gabaliukais po 40-50 g, iš kiekvieno iškočioti paplotėlį, į vidurį dėti 1-2 šaukštus įdaro ir padaryti pyragėlius. Juos dėti į riebalais pateptą ir į 200 laipsnių karštumo orkaitę, kepti 15 min. Skanu ir šalti, ir pašildyti su medumi. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)