Greiti pyragėliai su įdaru

Perskaitytas kartų: 3972

Ingredientai

:

miltai (500 g)

vanduo (1 stiklinė)

mielės (15 - 20 g)

druska (žiupsnelis)

tiršta uogienė

medus

Gaminimas

:

Pusėje stiklinės šilto vandens mieles, įberti druskos, suberti pusę , kruopščiai išminkyti. Tada suberti likusius miltus, supilti likusį vandenį ir išminkyti tešlą. Uždengti rankšluosteliu ir palikti kilti. Kai pakils, perminkyti ir vėl palikti kilti. Iš tešlos volelį, supjaustyti gabaliukais po 40-50 g, iš kiekvieno iškočioti paplotėlį, į vidurį dėti 1-2 šaukštus įdaro ir trikampius pyragėlius. Juos dėti į riebalais pateptą skardą ir pašauti į 200 laipsnių karštumo orkaitę, kepti 15 min. Skanu ir šalti, ir pašildyti su medumi. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)