Greitas avižinis trupiniuotis

Perskaitytas kartų: 546

Ingredientai

:

sviestas (165 g)

kepimo milteliai (1 a. š.)

druska (1 a. š.)

miltai (210 g)

granola (1,5 puodelio)

rudasis cukrus (1 / 4 stiklinės)

uogienė (0,5 stiklinės)

Gaminimas

:

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska, cukrumi. Pirštais įtrinti sviestą. Įmaišyti mėgstamos (Aš neturėjau paruoštos , tad ekstra būdu taip: dribsnius pakepinau sausoje keptuėje su saulėgrąžomis, įbėriau aguonų (galima bet kokias mėgstamas sėklas ar riešutus), įmaišiau šaukštą medaus ir kelis šaukštus aliejaus ir viską gerai permaišius šiek tiek atvėsinau). Vieną tešlos dalį suberti į kepimo skardą ir ranka išlyginti pagrindą. Tada paskirstyti uogienę ( rinktis rūgštesnę, aš rinkausi slyvų). Ant viršaus užbarstyti likusią tešlą. kepti įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių apie 30 min. Atvėsinti ir supjaustyti. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)