Gardžios varškės spurgos

Perskaitytas kartų: 6388

Ingredientai

:

varškės (250 g.)

kiaušiniai (2 vnt.)

cukraus (50 g.)

miltų (apie 200 g.)

kepimo miltelių (1/2 šaukštelio)

druskos (žiupsnelis)

vanilinio cukraus (žiupsnelis)

aliejaus (virimui)

Gaminimas

:

Kiaušinius išplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Dedame varškę, . Beriame miltus, miltelius ir druską, užminkome tešlą. Miltų berkite tiek, kad susiminkytų tešla. Priklausomai nuo kiaušinių dydžių gali prireikti daugiau, o gal ir truputį . Formuojame nedideles spurgutes. Verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Neužmirškite pavartyti. Išvirusias dedame ant popierinių servetėlių, kad susigertų nereikalingi riebalai. Iškepusias pabarstome cukraus pudra.

Įvertink:
4.9/5 (balsavo: 8)