Eglutės žiedeliai

Perskaitytas kartų: 2532

Eglutės žiedeliai

Ingredientai

:

miltai (300 g.)

krakmolas (75 g.)

kepimo milteliai (1 arbat. šaukšt.)

pienas (6 valg. šaukšt.)

kiaušinis (1 vnt.)

cukrus (175 g.)

vanilinis cukrus (1 pak.)

druska (žiups.)

tarkuota citrinos žievelė (0,5 arbat. šaukšt.)

sviestas (125 g.)

glajui:

cukraus pudra (150 g.)

rožių vanduo (3 valg. šaukšt.)

Gaminimas

:

Miltus kartu su bulvių krakmolu ir kepimo milteliais išsijokite į dubenį. Viduryje įspauskite duobutę, į kurią supilkite su pienu sumaišytą kiaušinį, aplinkui išdėstykite cukrų, prieskonius ir sugnaibytą . Viską gerai suminkykite ir padėkite vėsioje vietoje. Kai atvės iškočiokite 0,5 cm storio lakštą ir dviem vienodo dydžio stiklinėmis žiedus. Sudėkite į riebalais išteptą skardą ir kepkite vidutinio orkaitėje 15 min. Sumaišykite išsijotą cukraus pudrą su rožių vandeniu ir taip paruoštu galjumi aptepkite iškeptus žiedus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)