Dvigubas keksas

Perskaitytas kartų: 2689

Ingredientai

:

miltai (2 stiklinės)

cukrus (150 g.)

margarinas (100 g.)

kiaušiniai (4 vnt.)

įvairūs švižūs vaisiai: melionai, obuoliai, kriaušės, apelsinai, ananasai (2 stiklinės)

kepimo milteliai (25 g.)

grietinė (2-3 šaukštai)

Gaminimas

:

Supilam į puodą 100 g. ir porą šaukštų vandens, užverdame. Suberiame vaisius ir dar paverdame 10 - 15 min. Kiaušinius išplakam su cukrum, ir grietine. Suberiam miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusę stiklinės sirupo nuo vaisių ir išmaišome. Pusę tešlos pilame į kepimo skardelę ir dedame kepti kol pagels. Įšimtą subadome ir apipilame likusiu sirupu. Į likusę tešlą įmaišome vaisius ir supilame ant pirmos dalies. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)