Dešrelės tešloje

Perskaitytas kartų: 18045

Ingredientai

:

varškė (200 g.)

kefyras (300 g.)

kiaušiniai (1 vnt.)

miltai (500 g)

soda (1 šaukštelis )

dešrelės (6 vnt.)

prieskoniai

Gaminimas

:

Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą. Jei reikia įdedame dar miltų. Tešla turėtų nebekibti prie rankų, taip pat būti ne kieta kočiojimui. Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2 mm storio ir supjaustome 2-3 cm juostomis. Dešreles supjaustome išilgai į keturias dalis ir ištriname prieskoniais. Taip paruoštas dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų. Verdame įkaitintame , kol gaminys įgauna rudą atspalvį.

Įvertink:
4.3/5 (balsavo: 3)

Komentarai:
(6)


Kaz: Nžn galima be kefyro tada mažiau miltų reikia
2017-04-04 14:08

Irma: superinis
2017-02-20 18:48

Gytis:
2017-01-06 18:50

Gytis:
2017-01-06 18:50

inesa: la
2016-02-18 14:51

Laura:
2014-04-12 12:25

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas