Daliuko obuolių pyragas

Perskaitytas kartų: 3943

Ingredientai

:

miltai (200 g)

grietinė (200 ml)

cinamonas

cukrus (200 g)

kiaušiniai (5 vnt)

obuoliai (5 vnt)

Gaminimas

:

Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Suplakti atskirai baltymus, trynius išplakti su cukrumi. Į trynių bei cukraus gautą masę sudėti miltus bei suplaktus baltymus. Išmaišyti. Galiausiai įdedame grietinę ir vėl gerai suplakame. Obuolius ir supjaustyti gabaliukais ar juostelėmis. Apibarstyti cinamonu ir išmaišyti. Supilti pusę tešlos į , sudėti obuolius, ant viršaus vėl tešlą ir dedame į prišildytą orkaitę. Kepti 200 laipsnių temperatūroje apie valandą.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 3)