Daliuko obuolių pyragas

Perskaitytas kartų: 4041

Ingredientai

:

miltai (200 g)

grietinė (200 ml)

cinamonas

cukrus (200 g)

kiaušiniai (5 vnt)

obuoliai (5 vnt)

Gaminimas

:

Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Suplakti atskirai baltymus, trynius išplakti su cukrumi. Į trynių bei cukraus gautą masę sudėti miltus bei suplaktus baltymus. Išmaišyti. Galiausiai įdedame grietinę ir vėl gerai suplakame. Obuolius nulupti ir supjaustyti gabaliukais ar juostelėmis. Apibarstyti cinamonu ir . pusę tešlos į formą, sudėti , ant viršaus vėl tešlą ir dedame į prišildytą . Kepti 200 laipsnių temperatūroje apie valandą.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 3)