Citrinų skonio keksas

Perskaitytas kartų: 2881

Ingredientai

:

sviestas (200 g)

cukrus (150 g)

kiaušiniai (4 vnt.)

konjakas (10 ml)

kvietiniai miltai (200 g)

tarkuota citrinos žievelė

Gaminimas

:

Išsukite sviestą su cukrumi, kol mišinys taps šviesios spalvos ir cukrus ištirps. Kai masė bus gerai sumaišyta, įdėkite kiaušinius. Po kiekvieno kiaušinio gerai sumaišom masę. Masė galiausiai bus į kremą. Tada įdėkite citrino žievelę, konjaką ir miltus. Iš karto visų miltų nedėkite, padarykite tai per porą kartų, kiekvianą kartą gerai išmaišant. Išpilkite tešlą i kepimo (kekso formos) ir kepkite iki 200C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 . SkAnAuS!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)