Citrininis pyragas su maskarpone

Perskaitytas kartų: 5009

Citrininis pyragas su maskarpone

Ingredientai

:

miltai (400 g)

sviestas (250 g)

cukrus (1 stiklinė)

nutarkuota citrinos žievelė (2 citrinų)

aguonos (1/2 stiklinės)

vanilinis cukrus (2 pakeliai)

pienas (1/2 stiklinės)

kiaušinių baltymai (6 vnt)

maskarponės sūris (200 g)

Gaminimas

:

Sviestą ir cukrų ištrinkite iki vientisos masės. Tada suberkite citrinų žieveles, aguonas, vanilę, miltus, kepimo miltelius, pieną ir išsukite tešlą. Ji turi būti minkšta. Iki standumo kiaušinių baltymus ir mediniu šaukštu atsargiai įmaišykite į tešlą. Tada tešlą atsargiai sukrėskite į karščiui atsparią ir sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 min., kol paviršius dailiai pagels. Atvėsusio paviršių aptepkite maskarponės sūriu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)