Citrininis pyragas su maskarpone

Perskaitytas kartų: 4930

Citrininis pyragas su maskarpone

Ingredientai

:

miltai (400 g)

sviestas (250 g)

cukrus (1 stiklinė)

nutarkuota citrinos žievelė (2 citrinų)

aguonos (1/2 stiklinės)

vanilinis cukrus (2 pakeliai)

pienas (1/2 stiklinės)

kiaušinių baltymai (6 vnt)

maskarponės sūris (200 g)

Gaminimas

:

Sviestą ir cukrų ištrinkite iki vientisos masės. Tada suberkite nutarkuotas citrinų žieveles, aguonas, vanilę, miltus, kepimo miltelius, supilkite pieną ir išsukite tešlą. Ji turi būti . Iki standumo išplakite kiaušinių baltymus ir šaukštu atsargiai įmaišykite į tešlą. Tada tešlą atsargiai į karščiui atsparią ir sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 min., kol paviršius dailiai pagels. Atvėsusio pyrago paviršių aptepkite sūriu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)