Citrininis morkų pyragas

Perskaitytas kartų: 6299

Ingredientai

:

margarinas (150 g)

kiaušiniai (4 vnt.)

cukrus (400 ml)

vanilinis cukrus (4 a.š.)

citrinos (2 vnt.)

stambiai tarkuotos morkos (300 g)

miltai (500 ml)

kepimo milteliai (3 a.š.)

Gaminimas

:

Margariną ištirpinti ir atvėsinti. išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tarkuotas abiejų citrinų žieveles ir iš vienos išspaustas sultis. Sudėti tarkuotas morkas, atvėsusį tirpintą margariną, o galiausiai – miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą sukrėsti į ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą ir kepti 175 laipsnių orkaitėje 40-50 min. Skanaus!

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)