Čeburėkai

Perskaitytas kartų: 3755

Ingredientai

:

kiaušiniai (2 vnt)

soda (1 šaukštas)

grietinė (2 šaukštai)

aliejus (2 šaukštai)

varškė (1 kg)

druska

miltai (kad neliptų prie rankų)

įdarui

faršas (0,6 kg)

svogūnai (0,5 kg)

druska ir pipirai

Gaminimas

:

Tešlą įprastai, tik labai gerai suminkyti, kad būtų glotni ir prie rankų. Išvolioti: dėti į lėkštelę, išpjauti, dėti įdaro ir, perlenkus pusiau, užlankstyti. Galima apversta šakute sutvirtint kraštelius, galima prieš dedant faršą pradėti (gaunasi kaip krepšelis). Tada į jį krečiame faršą ir lankstyti. Taip neišbėga sultys ir lengva užlankstyti. Virti aliejuje.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)