Čeburėkai

Perskaitytas kartų: 3902

Ingredientai

:

kiaušiniai (2 vnt)

soda (1 šaukštas)

grietinė (2 šaukštai)

aliejus (2 šaukštai)

varškė (1 kg)

druska

miltai (kad neliptų prie rankų)

įdarui

faršas (0,6 kg)

svogūnai (0,5 kg)

druska ir pipirai

Gaminimas

:

Tešlą daryti įprastai, tik labai gerai suminkyti, kad būtų glotni ir neliptų prie rankų. dėti į lėkštelę, išpjauti, dėti įdaro ir, perlenkus pusiau, už. Galima apversta šakute sutvirtint kraštelius, galima dedant pradėti “klijuoti“ (gaunasi kaip krepšelis). Tada į jį krečiame ir baigiame . Taip neišbėga sultys ir lengva už. Virti aliejuje.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)