Cake pops‘ai (12 vnt.)

Perskaitytas kartų: 1919

Ingredientai

:

šokoladinis pyragas (300 g)

šokoladinis sviestinis kremas (apie 2 v.š.)

šokoladas (250-300 g)

cukriniai pabirstukai

pagaliukų arba šiaudelių

Gaminimas

:

Sutrupinti pyragą. Įpilti šokoladinio sviesto kremo ir įmaišyti (kad nebūtų per daug). Formuoti tešlą į 12 kamuoliukų ir padėti ant lentos, išklotos kepimo . Palaikyti apie valandą , kad sutvirtėtų. Išlydyti šokoladą. Rutuliukus užmauti ant pagaliukų. Pakartoti su visais pagaliukais. Palikti kelioms minutėms. Panardinti šokolado kamuoliukus išlydome saldainių mišinyje ir tegul perteklius nubėga. Panardinti keletą kartų į pabirstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)