Bumbuliukų skruzdėlynas

Perskaitytas kartų: 9943

Ingredientai

:

kiaušiniai (10 vnt.)

miltai (600 ml)

vanduo sirupui (1 l)

cukrus (1,5 kg)

aguonos (50 g)

razinos (100 g)

aliejus (500 ml)

Gaminimas

:

Iš miltų ir kiaušinių minkyti tešlą, kol ji taps glotni ir elastinga. Ant aliejumi pateptos lentos minkyti ir iškočioti piršto storio juosteles. Supjaustyti norimos nedidelias kubeliais juosteles ir dėti į verdančius riebalus. Sirupas: užpilti vandeniu ir išvirti skystą sirupą. Sudėti medų ir dar kartą užvirti. formuoti dideliame dubenyje. Visus iškeptus tešlos rutulėlius sudėti į specialia maistine plėvele išdengtą dubenį. Supilti visą sirupą, suberti ir masę suslėgti. Palikti kol atvės ir sirupas. Papuošti razinomis.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)