Braškių ir kefyro desertas
Ingredientai
:
kefyras (0,5 l)
želatina (1,5 v. š.)
karštas vanduo (1 / 4 stiklinės)
cukrus (5 v. š.)
vanilinis cukrus
braškės
Gaminimas
:Želatiną užpilti karštu vandeniu ir maišyti, kol ištirps. Cukrų išmaišyti su kefyru, įmaišyti želatiną. Braškes supjaustyti, į formeles ir užpilti kefyru. Išpilstyti į indelius ir dėti į
bent porai val., kad sustingtų. Skanaus!
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Kepiniai, saldumynai
- Desertai
|
Pieno produktai
- Kefyras
|
Vaisiai, uogos
- Braškės, žemuogės
|
Kiti ingredientai
- Želatina
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.