Biskvitinis vyniotinis su mascarpone įdaru

Perskaitytas kartų: 4278

Ingredientai

:

kiaušiniai (6 vnt.)

miltai (150 g.)

cukraus (150 g.)

kepimo milteliai (1 šaukštelis)

vanilinis cukrus (1 šauštelis)

karštas vanduo (3 šaukštai)

kremui:

Marskapone sūris (200 g.)

cukraus pudra (3 šaukštai)

koncervuoti persikai, braškės

kiaušinių tryniai (2 vnt)

Gaminimas

:

Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. inde išplakame baltymus. Persijotus įmaišome į trynių masę, kepimo miltelius, su išplaktus baltymus ir labai lengvai išmaišome. Tešlą į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame apie 15 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Kremui sūri išplakame su kiaušinio tryniais, cukraus pudra. Iškeptą biskvitą apverčiame ant virtuvinio rankšluosčio, nuimame popierių ir kartu su rankšluoščiu vyniotinį, gerai atvėsiname (1 val.) Išvyniojame biskvitą, ant jo kremą tepame ir vaisiuis. Atsargiai ir susukame į plėvelę, į ir palaikome pora valandų. Skanaus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)