Biskočiai

Perskaitytas kartų: 8495

Ingredientai

:

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (100 g)

kvietiniai miltai (1,5 puodelio)

kepimo milteliai (1/2 šaukštelio)

migdolai (100 g)

džiovinti vaisiai (100 g)

migdolų esencija (keli lašai)

Gaminimas

:

Kiaušinius su cukrumi išplakame iki purumo. Suberiame su kepimo milteliais sumaišytus miltais. Įlašiname esencijos - viską gerai išmaišome. Suberiame migdolus ir karštame vandenyje palaikytas razinas. Viską gerai išmaišome. Pasimiltuojame stalą, ant jo išverčiame tešlą ir miltuotomis rankomis suformuojame pailgą kepaliuką, maždaug 23 cm. Kepimo skardą pabarstome miltais, dedame kepaliuką ir kišame į 180 įkaitintą orkaitę. Kepame apie 30 min., kol kepaliukas kiek paruduos. Išimame ir vos atvėsiname. Kepaliuką supjaustome maždaug 1 cm storio riekelėmis ir sudėliojame jas atgal į skardą. Temperatūrą iki 160 ir kepame apie 10 min. Išimame, apverčiame kita puse ir vėl kepame 10 min. Skanaus :)

Šaltinis: anonsas.lt

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)