Bandelės su obuolių įdaru

Perskaitytas kartų: 2252

Ingredientai

:

sluoksniuota tešla (pakelis su 6 lapeliais)

obuoliai (3 - 4 vnt.)

sviestas (1 v. š.)

cukrus (100 g)

vanduo (50 ml)

tarkuota citrinos žievelė

cinamonas

kiaušinis (1 vnt.)

Gaminimas

:

Obuolių minkštimą sutarkuoti. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir sudėti cukrų. Maišyti, kol cukrus ištirps. Sudėti obuolius, tarkuotą citrinos žievelę, supilti vandenį ir troškinti, kol vanduo išgaruos. Į pabaigą cinamoną. Imti tešlos lapelį ir padalinti pusiau. Tuomet vieną pusę supjaustyti peiliu, ant kitos pusės dėti obuolių įdaro. Kraštelius aptepti kiaušiniu ir gerai užspausti kraštelius. Kiaušinio aptepti bandelės viršų. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min. arba kol apskrus. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)