Bandelės su mėsa

Perskaitytas kartų: 4393

Ingredientai

:

varškė (180 g)

kepinių margarinas arba sviestas (80 g)

miltai (apie 250 g)

kiaušiniai (1 vnt)

milteliai (1/2 šaukštelio)

druska (1/2 šaukštelio)

įdarui:

margarinas (30 g)

svogūnai (1 vnt)

veršienos faršas (400 g)

kiaušinio trynys (1 vnt)

druska ir pipirai (pagal skonį)

Gaminimas

:

Varškę pertinam per sietelį, su margarinu, druska, kiaušiniu ir miltais maišytais su kepimo milteliais. Padarome iš tešlos rutulį, kuris neliptų prie rankų ir dedame 30 min. į šaldytuvą. Svogūną susmulkinam ir truputį apkepam ant margarino. Juos visus su tuo margarinu ant kurio kepė, supilam į faršą, įdedam kiaušinio trynį, padruskinam, papipirinam ir . Iš tešlos kočiojam lakštą 0,5 cm storio. Iš jo išspaudžiam apskritimus, į jų vidų dedame mėsos įdaro, užspaudžiam, padarom norimą formą, aptepame plaktu kiaušinio baltymu ir dedame į 200 laipsnių ir kepame apie 25 min. Skanaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)