Bandelės su dešrele ir pomidorų padažu

Perskaitytas kartų: 6451

Ingredientai

:

tešlai reikės:

miltai (500 g)

sviestas (50 g)

pienas (300 ml)

kiaušiniai (1 vnt)

sausos mielės (1 pakelis)

cukrus (1/4 stiklinės)

druska (žiupsnelis)

įdarui su dešrelėmis:

pieniškos dešrelės (1 pakelis)

pomidorų padažas (100 ml)

daržovių mišinys, malti juodieji pipirai ar kiti prieskoniai

Gaminimas

:

Ant silpnos ugnies ištirpinti sviestą ir dubenėlyje . Persijoti miltus, juose padaryti ir į ją supilti su cukrumi išplaktus kiaušinius, , bei mieles. Išminkyti tešlą taip, kad neliptų prie rankų. Dubenį su tešla palikti šiltoje vietoje apie 1,5 val., kol iškils. Perminkyti tešlą antrą kartą ir palikti dar apie 20 min. pakilti. Iškilusią tešlą iškočioti ir supjaustyti siauromis juostelėmis.Dešreles perpjauti pusiau ir apvynioti tešlos juostelėmis.Bandeles sudėti į kepimo išklotą skardą, aptepti pomidorų padažu ir apibarstyti mėgstamais prieskoniais.

Įvertink:
3.5/5 (balsavo: 2)