Bandelės su abrikosais ir migdolais

Perskaitytas kartų: 2622

Bandelės su abrikosais ir migdolais

Ingredientai

:

miltai (150 g)

kepimo milteliai (2 šaukšteliai)

druska

smulkiai kapoti migdolai (50 g)

sukapoti džiovinti abrikosai (100 g)

marcipanai pjaustyti kubeliais (125 g)

kiaušiniai (2 vnt)

cukrus (100 g)

apelsino žievelė tarkuota (1 vnt)

pienas (250 ml)

aliejus (90 ml)

apelsnų sultys (1 apelsino)

Gaminimas

:

Įkaitinti orkaitę iki 180 . Ištepti 12 kepimo formelių riebalais. Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius ir truputi druskos. Sudėti migdolus, abrikosus, marcipanus ir į smulkintuvą ir sumaišyti iki vienalytės masės. Elektriniu suplakti kiaušinius, cukrų, žieveles, pieną ir aliejų. Palaipsniui sudėti sausaus produktus ir gerai suplakti. Supilti pusę mišinio į formeles. Į kiekvieną įdėti ir migdolų tyrės. Ant viršaus supilti likusį mišinį. Kepti apie 20 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)