Bananų ir meduolių pyragas

Perskaitytas kartų: 6927

Ingredientai

:

šokoladiniai meduoliai (500 g)

grietinė (500 g)

bananai (4 vnt)

cukraus pudra (2 šaukštai)

graikiniai riešutai (50 g)

Gaminimas

:

Paruoškite torto kremą: į dubenį su grietine įdėkite 2 šaukštus cukraus , išmaišykite. Į torto formelę (galite paprasčiausiai ant didelės lėkštės) sutrupinkite trečdalį meduolių, ant jų užpilkite ketvirtadalį viso kremo.
Bananus nulupkite ir supjaustykite . Ant pirmo kremo sluoksnio išdeliokite pusę bananų ir tiek riešutų. Ant jų taip pat tiek kremo, bet nedaug. Ir vėl ant viršaus sluoksnį trupintų meduolių (bet ne visus, truputį palikite), bananų ir užpilkyte likusį kremą. Viršų papuoškite trupintais meduoliais ir padėkite į šaldytuvą - tegul ten pusdienį pastingsta.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)