Baltojo šokolado kokosiniai triufeliai

Perskaitytas kartų: 3698

Ingredientai

:

baltasis šokoladas (250 g)

sviestas (60 g)

grietinėlė (50 g)

kokoso drožlės

cukrau pudra (50 g)

kiaušinių tryniai (2 vnt.)

vanilės esencija (1 šaukštelis)

Gaminimas

:

Dubenyje iki balkšvos purios masės suplakame ir pudrą,įmušame kiaušinių trynius ir išmaišome. Grietinėlę užviriname,nukėlus nuo ugnies įpilame vanilės . Į sviesto mišinį įmaišome šokoladą ir supilame karštą grietinėlę. Gautą masę ir apie 2 val. palaikom šaldytuve. Atvėsinus,šaukštu formuojam norimo dydžio apvalius (kamuoliukus)triufelius,apvoliojame kokosų drožlėse,atšaldome,gražiai patiekiame ir Skanaus...

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)