Balta duonelė su bananais

Perskaitytas kartų: 2914

Ingredientai

:

raugas (1,5 šaukšto) (aš gavau iš draugės)

kvietiniai miltai (500 g);

druska (2 šaukšteliai)

cukrus (4 šaukštai)

vanduo (0,5 litro)

bananai (2 vnt.)

aliejus kepimo formai ištepti

Gaminimas

:

Druską, , 500 g miltų sumaišyti ir užpilti puse litro vandens. Viską gerai išmaišyti ir supilti raugą. Išmaišius atsidėti 3 šaukštus tešlos į stiklainį ir dedame į šaldytuvą kitam duonelės kepimui. Tuomet įmaišyti griežinėliais pjaustytus bananus. Pastatyti tešlą šiltai mažiausiai 12 valandų. Ištepti kepimo skardą aliejumi, pilti tešlą, šiek tiek ir dėti į šaltą orkaitę.Ijungiame 200 0C temperatūrą ir kepame duoną 75 minutes. Skanaus :)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)