Avižinių dribsnių pyragas

Perskaitytas kartų: 5312

Ingredientai

:

avižiniai dribsniai (300 g.)

miltai (90 g.)

kepimo milteliai (0,5 šaukštelio)

cukrus (0,5 stikl.)

cinamonas (1 šaukštelis)

druska

pienas (200 ml)

aliejus (2 šaukšt.)

kiaušiniai (2 vnt.)

obuoliai (150 g.)

morkos (150 g.)

manų kruopos

Gaminimas

:

Dubenyje sumaišykite sausus produktus – miltus, kepimo miltelius, druską, cinamoną, cukrų, avižinius dribsnius ir . Atskirai išplakite kiaušinius su aliejumi, pienu. Įmaišykite pjaustytus pagal norimą smulkumą obuolius ir morkas. Suberkite sausų produktų mišinį ir gerai išmaišykite tešlą. Tada pilkite į riebalais ir miltais pabarstytą kepimo ir 175 laipsnių kepkite 20 minučių.

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)