Avižinių dribsnių pyragas

Perskaitytas kartų: 3012

Avižinių dribsnių pyragas

Ingredientai

:

avižinių dribsnių (250 g.)

miltų (3 šaukštai)

cukraus (250 g.)

sviesto (100 g.)

kiaušinių (2 vnt.)

kepimo miltelių (pakelis)

citrina (1 vnt.)

degtinė (taurelė)

sutarkuoti migdolai (keli vnt.)

rūgštokas marmeladas pertepimui

Gaminimas

:

Sviestą išsukti su cukrumi ir iki purumo, suberti miltus, nutarkuotą citrinos žievelę, supilti citrinos , degtinę, migdolus ir pabaigoje sudėti avižinius dribsnius, gerai išmaišytus su kepimo . Masę sudėti į , išteptą sviestu bei išbarstytą avižiniais dribsniais, ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 45 min. Atvėsusį tortą pertepti mėgstamu marmeladu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)