Aviečių pyragas su grietinėlės ir baltojo šokolado kremu

Perskaitytas kartų: 4066

Ingredientai

:

kvietiniai miltai (2 stiklinės)

cukrus (2 šaukštai)

kepinių margarinas (150 g)

baltas šokoladas (2 plytelės)

grietinėlė (250 ml)

avietės (1 stiklinė)

druska

Gaminimas

:

Susmulkintą šokoladą suberkite į puodą su grietinėle. Pavirinti ant silpnos ugnies vis pamaišant, kol ištirs šokoladas. Miltus, cukrų, druską, margariną sumaišyti iki vientisos masės. Gautą tešlą sudėti į plastikinį maišelį ir 30min palaikyti šaldiklyje. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių C. Iš tešlos suformuoti pagrindą. Kepkite 25 30 min, išėmę leiskite atvėsti.

šokolado kremą išplakti plakikliu. Pusę aviečių suberti ant ir apipilti šokoladiniu kremu. Likusias išdėlioti ant viršaus, pabarstyti baltojo šokolado drožlėmis. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)