Aviečių pyragas su grietinėlės ir baltojo šokolado kremu

Perskaitytas kartų: 3948

Ingredientai

:

kvietiniai miltai (2 stiklinės)

cukrus (2 šaukštai)

kepinių margarinas (150 g)

baltas šokoladas (2 plytelės)

grietinėlė (250 ml)

avietės (1 stiklinė)

druska

Gaminimas

:

Susmulkintą šokoladą suberkite į puodą su grietinėle. Pavirinti ant silpnos ugnies vis pamaišant, kol ištirs šokoladas. , cukrų, druską, margariną sumaišyti iki vientisos masės. Gautą tešlą sudėti į plastikinį maišelį ir 30min palaikyti šaldiklyje. įkaitinti iki 180 laipsnių C. Iš tešlos suformuoti pyrago pagrindą. Kepkite 25 – 30 min, išėmę leiskite atvėsti.

šokolado išplakti plakikliu. Pusę aviečių suberti ant pyrago ir apipilti kremu. Likusias išdėlioti ant pyrago viršaus, pabarstyti baltojo šokolado drožlėmis. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)