Aviečių ir pudingo pyragėliai

Perskaitytas kartų: 2568

Ingredientai

:

pagrindui:

kambario temperatūros sviestas (150 g)

cukrus (1 / 3 stiklinės)

vanilinis cukrus (1 a. š.)

kiaušinis (1 vnt.)

miltai (130 g)

kepimo milteliai (1 / 2 a. š.)

pienas (1 / 4 pieno)

įdarui:

vanilinis pudingas (1 - 1 ½ stiklinės)

avietės (150 g)

trupiniams:

sviestas (60 g)

miltai (1 / 2 stiklinės)

rudasis cukrus (1 / 4 stiklinės)

avižiniai dribsniai (1 / 2 stiklinės)

Gaminimas

:

Sviestą išplakti kartu su cukrumi iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir vėl išplakti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir palaipsniui su pienu pilti į sviesto ir cukraus . Paruoštą tešlą sukrėsti į kepimo formą, ir kepti 15-20 min. Trupiniams sviestą sutrinti pirštais su miltais, kol gausis drėgni trupiniai. Įmaišyti rudą ir avižinius dribsnius. Iškeptą pyragą aptepti pudingo kremu, išdėlioti avietes, pabarstyti trupiniais ir dėti atgal į orkaitę. Kepti 25-30 min. Iškeptą atvėsinti ir dėti į šaldytuvą porai valandų. Supjaustyti. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)