Apelsininis želė tortas

Perskaitytas kartų: 6361

Ingredientai

:

apelsinai (2 vnt.)

apelsinų skonio želė (3 pakeliai)

nesaldintas kondensuotas pienas (indelis)

Gaminimas

:

Pagal aprašymą ant pakelio paruošti vieną pakelį . Apelsiną smulkiai supjaustyti ir suberti į gilų dubenį. Ant viršaus pravėsusią . Padėti sustingti. paruošti du pakelius su dvigubai mažiau vandens (2 pakeliai su 500 ml vandens). Pravėsus sumaišyti su kondensuotu pienu ir ant sustingusių apelsinų. Padėti vėl , kad sustingtų antras sluoksnis. Tiekiant panardinti dubenį akimirkai į karštą vandenį ir išversti tortą ant lėkštės. Skanaus! Patarimas. Nelaikykite per daug karštame vandenyje ir per ilgai, nes greitai tirpsta!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)