Apelsininis želė tortas

Perskaitytas kartų: 6413

Ingredientai

:

apelsinai (2 vnt.)

apelsinų skonio želė (3 pakeliai)

nesaldintas kondensuotas pienas (indelis)

Gaminimas

:

Pagal aprašymą ant paruošti vieną pakelį . Apelsiną smulkiai supjaustyti ir suberti į gilų . Ant viršaus užpilti pravėsusią . Padėti šaltai sustingti. Tuomet paruošti du pakelius su dvigubai mažiau vandens (2 pakeliai su 500 ml vandens). Pravėsus sumaišyti su kondensuotu pienu ir užpilti ant sustingusių apelsinų. Padėti vėl šaltai, kad sustingtų antras sluoksnis. Tiekiant panardinti akimirkai į vandenį ir išversti tortą ant lėkštės. Skanaus! Patarimas. Nelaikykite per daug karštame vandenyje ir per ilgai, nes greitai tirpsta!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)