Apelsininis želė tortas

Perskaitytas kartų: 6616

Ingredientai

:

apelsinai (2 vnt.)

apelsinų skonio želė (3 pakeliai)

nesaldintas kondensuotas pienas (indelis)

Gaminimas

:

Pagal aprašymą ant paruošti pakelį želė. Apelsiną smulkiai supjaustyti ir suberti į gilų dubenį. Ant viršaus užpilti pravėsusią želė. šaltai sustingti. Tuomet paruošti du pakelius želė su dvigubai mažiau vandens (2 pakeliai su 500 ml vandens). Pravėsus sumaišyti su kondensuotu pienu ir užpilti ant sustingusių apelsinų. vėl šaltai, kad sustingtų antras sluoksnis. Tiekiant panardinti dubenį akimirkai į karštą vandenį ir išversti želė tortą ant lėkštės. Skanaus! . Nelaikykite per daug karštame vandenyje ir per ilgai, nes želė greitai tirpsta!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)