Apelsininiai keksiukai

Perskaitytas kartų: 3916

Ingredientai

:

apelsino žievelė

apelsino sultys (100 ml.)

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (100 g.)

sviestas (100 g.)

miltai (250-300 g.)

kepimo milteliai (1,5 šaukštelio)

vanilinis cukrus (1 šaukštelis)

cukraus pudra (100 g.)

apelsino sultys (1 šaukštas)

Gaminimas

:

Ištirpinkite sviestą. Sutarkuokite geltonąją apelsino žievelės dalį, paskui perpjaukite pusiau ir išspauskite sultis. Išsukite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite sviestą. Išmaišykite sausus komponentus, sudėkite tarkuotą apelsino žievelę, įmaišykite ir apelsino sultis. Viską gerai išmaišykite. Kepkite 200 C temp. apie 12-15 min. Glaistui paruošti šaukštą sulčių išmaišykite su cukraus pudra ir gauta mase apliekite atvėsusius keksiukus. Ant dar nesukietėjusio glaisto galima užberti .

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)