Žydriaus guliašas

Perskaitytas kartų: 10030

Ingredientai

:

kiauliena (1 kg)

aliejus (šaukštas)

prieskoniai (malti, nemalti pipirai, mėsos prieskoniai, lauro lapai)

druska

morkos (2 vnt.)

sviestas (šaukštas)

miltai (šaukštas)

pienas (stiklinė)

vanduo

Gaminimas

:

Mėsą susmulkinti gabaliukais, į keptuvę, užpilti vandeniu, kad apsemtų, šaukštą aliejaus ir troškinti. Troškinį papipirinti, , įdėti po porą lauro lapų ir nemaltų pipirų, pagardinti mėsos prieskoniais. Atskiroje keptuvėje su sviestu, trupučiu vandens ir druskos patroškinti rupiai tarkuotas morkas. Ištroškintas morkas sukrėsti į mėsos troškinį, išmaišyti, užpilti pienu su jame ismaišytais miltais. Pakaitinti maišant, kol padažas sutirštės. Tiekti su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 3)

Komentarai:
(2)


as:
2012-03-13 16:53

kristina: katik pasigaminau,nerealiai skanu!!! as tik dadejau dar grietineles ir daugiau miltu.PASAKA
2012-01-02 19:05

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas