Žuvys ant ryžių 'pagalvės'

Perskaitytas kartų: 1234

Ingredientai

:

Žuvies filė (1kg.)

paprika (5vnt.)

svogūnas (5vnt.)

morka (3vnt.)

pomidoras (2vnt.)

ryžiai (300g.)

druska, pipirai, žuvies prieskoniai pagal skonį

vanduo (1,5 stiklinės)

citrinos sulčių (3 šaukštai)

sūris (300g.)

majonezas (3 šaukštai)

Gaminimas

:

Svogūną, papriką supjaustyt , įpilti truputi vandens ir 2 šaukštus citrinos sulčių marinavimui. 10 minučių. Į kepimo formą berti išplautus ryžius, ant ryžių dėti marinuotą papriką ir svogūną, prieskoniuojam. Vėliau dedame filė, barstome prieskoniais ir druska (man dar ir truputis kalendros), pašlakstome truputi citrinos sultimis. Keptuvėje apkepiname morką, tada sumaišome su tarkuotu sūriumi ir majonezu, pomidorą supjaustome kūbeliais, beriame ant , pilame vandenį, dedame į orkaitę, kepame 25 min. Tada ant viršaus dedame morkų, sūrio masę ir kepame iki kol apskrus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)