Žuvys ant ryžių 'pagalvės'

Perskaitytas kartų: 1887

Ingredientai

:

Žuvies filė (1kg.)

paprika (5vnt.)

svogūnas (5vnt.)

morka (3vnt.)

pomidoras (2vnt.)

ryžiai (300g.)

druska, pipirai, žuvies prieskoniai pagal skonį

vanduo (1,5 stiklinės)

citrinos sulčių (3 šaukštai)

sūris (300g.)

majonezas (3 šaukštai)

Gaminimas

:

Svogūną, papriką supjaustyt pusžiedžiais, įpilti truputi vandens ir 2 šaukštus citrinos sulčių marinavimui. Palikti 10 minučių. Į kepimo formą berti išplautus , ant ryžių dėti marinuotą papriką ir svogūną, prieskoniuojam. Vėliau dedame žuvies filė, barstome žuvies prieskoniais ir druska (man dar patinka ir truputis kalendros), pašlakstome truputi citrinos sultimis. Keptuvėje apkepiname morką, tada sumaišome su tarkuotu sūriumi ir majonezu, pomidorą kūbeliais, ant žuvies, pilame vandenį, dedame į orkaitę, kepame 25 min. Tada ant viršaus dedame morkų, sūrio masę ir kepame iki kol apskrus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)