Žuvys ant ryžių 'pagalvės'

Perskaitytas kartų: 1122

Ingredientai

:

Žuvies filė (1kg.)

paprika (5vnt.)

svogūnas (5vnt.)

morka (3vnt.)

pomidoras (2vnt.)

ryžiai (300g.)

druska, pipirai, žuvies prieskoniai pagal skonį

vanduo (1,5 stiklinės)

citrinos sulčių (3 šaukštai)

sūris (300g.)

majonezas (3 šaukštai)

Gaminimas

:

Svogūną, papriką supjaustyt pusžiedžiais, įpilti truputi vandens ir 2 šaukštus citrinos sulčių marinavimui. Palikti 10 minučių. Į kepimo formą berti išplautus ryžius, ant ryžių dėti papriką ir svogūną, prieskoniuojam. Vėliau dedame žuvies filė, barstome žuvies prieskoniais ir druska (man dar patinka ir truputis kalendros), pašlakstome truputi citrinos . Keptuvėje apkepiname morką, tada su tarkuotu sūriumi ir majonezu, pomidorą supjaustome kūbeliais, beriame ant žuvies, pilame vandenį, dedame į orkaitę, kepame 25 min. Tada ant viršaus dedame morkų, sūrio masę ir kepame iki kol apskrus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)