Žuvys ant ryžių 'pagalvės'

Perskaitytas kartų: 1786

Ingredientai

:

Žuvies filė (1kg.)

paprika (5vnt.)

svogūnas (5vnt.)

morka (3vnt.)

pomidoras (2vnt.)

ryžiai (300g.)

druska, pipirai, žuvies prieskoniai pagal skonį

vanduo (1,5 stiklinės)

citrinos sulčių (3 šaukštai)

sūris (300g.)

majonezas (3 šaukštai)

Gaminimas

:

Svogūną, papriką supjaustyt pusžiedžiais, įpilti truputi vandens ir 2 šaukštus sulčių marinavimui. Palikti 10 minučių. Į kepimo formą berti išplautus ryžius, ant ryžių dėti marinuotą papriką ir svogūną, prieskoniuojam. Vėliau dedame žuvies filė, barstome žuvies ir druska (man dar patinka ir truputis kalendros), pašlakstome truputi sultimis. Keptuvėje apkepiname morką, tada sumaišome su tarkuotu sūriumi ir majonezu, pomidorą supjaustome kūbeliais, beriame ant žuvies, pilame vandenį, dedame į orkaitę, kepame 25 min. Tada ant dedame morkų, sūrio masę ir kepame iki kol apskrus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)