Žuvų ir citrinų kepsneliai

Perskaitytas kartų: 2730

Ingredientai

:

aliejus (5 šaukštai)

česnakai (4 skiltelės)

menkės arba kitos žuvies filė (300 g)

citrinos (4 vnt)

bazilikai

druska ir malti pipirai

Gaminimas

:

Česnakus pjaustykite griežinėliais, užpilkite aliejumi, palaikykite 3 valandas. Išspauskite vienos citrinos sultis, jomis apšlakstykite žuvis ir palikite jas valandą marinuotis. citrinas pjaustykite griežinėliais. Ant medinių iešmelių pakaitomis verkite žuvų gabaliukus ir citrinų pusgriežinius. Keptuvėje česnakinį aliejų (česnakus išėmę), iš visų pusių apkepkite jame vėrinukus, sūdykite juos, barstykite pipirais, bazilikais ir tuoj pat tiekite.

šaltinis: žurnalas "Darbštuolė"

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)