Žuvies pudingas

Perskaitytas kartų: 3051

Ingredientai

:

žuvų filė (600 g)

grietinėlė (150 ml)

kiaušiniai (3 vnt.)

špinatai (50 g)

žiediniai kopūstai (50 g)

morkos (100 g)

augalinis aliejus (kepimui)

druska

Gaminimas

:

Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvų, pilkite po 50 g grietinelės, muškite po kiaušinio trynį. Į indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą virtą žiedinį kopūstą, į trečią šutintus špinatus. Visus produktus iš įndėlių po sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris spalvų masės. Tada į kiek masę dėti po iki standžių putų išplakta kiaušinio baltymą. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir po viena mase atsargiai ir gražiai dėti į formą. Forma padėngti folija ir kepti 150 temperaturoje apie 40 minučių. Po to nuimti folija ir dar kepti apie 15-20 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)