Žuvies kukuliukai

Perskaitytas kartų: 3607

Ingredientai

:

malta lašiša ar kita žuvis (450 g)

žuvies prieskoniai

svogūnai (0,5 vnt)

morkos (1 vnt)

kiaušinio trynys (1 vnt)

krakmolas (1 šaukštas)

džiuvėsėliai

aliejus (kepimui)

Gaminimas

:

Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Svogūną su morkomis prieš maišant su žuvimi, galima pakepinti. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiuvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome maždaug 1,5 cm skersmens kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi. Skanu patiekti su majonezo-česnakų padažu. :)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)