Vyniotinis su sūriu ir vištiena.

Perskaitytas kartų: 3337

Ingredientai

:

vištienos filė ar faršas300 g)

sūris (300 g)

kiaušiniai (3 vnt).

žalieji žirneliai (100 g)

druska

pipirai

Gaminimas

:

Darom iš vištienos faršą. Pridėti prie maltos mėsos žirnius, druskos ir pipirų pagal skonį. Viskas gerai išmaišoma. Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su kiaušiniais. Padėklą iškloti kepimo popieriumi, ištepti aliejumi. Sūrio ir kiaušinių masę paskleidžiamos ant popieriaus . apie 5 minutes orkaitėje, įkaitintą iki 180 laipsnių. Iš vienos pusės kepto lydyto sūrio paskirstyti maltą mėsą ir padengti antrą pusę, sulenkti per pusę kartu su popieriumi. Popieriaus kraštus labai kruopščiai užspausti, kad sultys neišbėgtų. Kepti toje pačioje temperatūroje 30 minučių. Iškepus vyniotiniui, duoti jam atvesti ir tik tada pjaustyti . Skanaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)