Vyniotinis iš faršo ir sūrio

Perskaitytas kartų: 2273

Ingredientai

:

kiaulienos ir jautienos faršas (500 g)

svogūnas (1 vnt)

česnako skiltelės (2 vnt.)

morkos (2 vnt.)

kiaušinis (1 vnt.)

prieskoniai mėsai

druska

fermentinis sūris (350 g)

kiaušiniai (5 vnt.)

majonezas (250 g)

pipirai

Gaminimas

:

Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišykiti su kiaušiniu ir majonezu. Masę gerai , bet ne maigykite. Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Iškepus išimti ir leisti kepiniui atvėsti. Nulupti ir supjaustyti svogūną ir česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į faršą pridėti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį. Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų. Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi kepimo formą. Kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)