Voveraitės troškintos vyne

Perskaitytas kartų: 2678

Ingredientai

:

voveraitės (500 g)

rūkyti lašinukai (apie 100 g)

svogūnas (1vnt.)

grietinė (2 valg. šaukšt.)

vynas (100 ml)

druska

pipirai

smulkinti krapai

Gaminimas

:

Rūkytus supjaustyti kubeliais ir pakepinti,sudėti smulkintą svogūną,pakepinti. Tada dėti virtas,nusausintas voveraites,truputį pakepti,pilti vyną (tinka baltas,rausvas,gali būti putojantis),pridėti druską, pipirus ir patroškinti. Pabaigoje pridėti grietinę,pamaišyti,jei truputį tirštoka, galima dadėti truputį vyno.Barstyti smulkintais krapais. Skanu su šviežiomis bulvėmis,mėgiamomis . Išbandykite!!!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)