Vištos šlaunelės įdarytos kelmučiais

Perskaitytas kartų: 3284

Ingredientai

:

vištų šlaunelės (2 vnt.)

svogūnai (1 vnt.)

virti arba marinuoti kelmučiai (100 g.)

kvietiniai miltai (1 šaukštas)

majonezas (2 šaukštai)

paukštienos prieskoniai (1 šaukštelis)

čili milteliai (2 g.)

Gaminimas

:

Nuo šlaunelių atsargiai numaukite odą, (paliekant mėsos) išimant kaulą ir tik sąnarėlį viršuje. Svogūną pakepkite ir sumaišykite su kelmučiais. šlaunelės pusę . Šlaunelės odelę užpildome kelmučių ir svogūnų mišiniu. Užsiuvam arba užsmaigstom pagaliukais. Kepame apie 30 min. Po to aptepu, pagamintu iš miltų ir majonezo (juos sumaišius) ir pakepame 6 - 8 min. Galima dėti aptepą dar kartą ir dar 5 min. Skanaus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)