Vištienos troškinys su daržovėmis ir pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 11037

Ingredientai

:

vištienos filė (ar kita dalis atskirta nuo kaulo) (500 g)

morkos (2 vnt.)

pievagrybiai (maža pakuotė)

daržovės: žirneliai, cukinija ir kt.

miltai (1 v.š.)

sviestas (1 v.š.)

juodieji pipirai

čiobreliai

vištienos sultinio kubelis

pienas (stiklinė)

Gaminimas

:

Vištieną supjaustyti mažesniais gabalėliaisi ir su trupučiu aliejaus. Sudėti tarkuotas morkas, žirnelius, kubeliais pjaustytą cukiniją (galima dėti ir kitokių daržovių) ir uždengus troškinti 15 min. Mažoje keptuvėje ištirpinti sviestą ir suberti miltus, išmaišyti ir gauti tirštą košę. Į troškinį dėti prieskonius: , čiobrelius, vištienos kubelį. Įpilti pieno ir išmaišyti. Patroškinnti kelias . Į troškinį įdėti ir miltų košę bei viską maišyti, kaitinti, kol sutirštės.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)