Vištienos troškinys su daržovėmis ir pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 11417

Ingredientai

:

vištienos filė (ar kita dalis atskirta nuo kaulo) (500 g)

morkos (2 vnt.)

pievagrybiai (maža pakuotė)

daržovės: žirneliai, cukinija ir kt.

miltai (1 v.š.)

sviestas (1 v.š.)

juodieji pipirai

čiobreliai

vištienos sultinio kubelis

pienas (stiklinė)

Gaminimas

:

Vištieną supjaustyti mažesniais gabalėliaisi ir apkepinti su trupučiu . Sudėti , žirnelius, kubeliais pjaustytą cukiniją (galima dėti ir kitokių daržovių) ir uždengus troškinti 15 min. Mažoje keptuvėje ištirpinti sviestą ir suberti miltus, ir gauti tirštą košę. Į troškinį dėti prieskonius: pipirus, čiobrelius, vištienos kubelį. Įpilti pieno ir . Patroškinnti kelias minutes. Į troškinį įdėti sviesto ir miltų košę bei viską maišyti, kaitinti, kol sutirštės.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)