Vištienos skrandukai su padažu

Perskaitytas kartų: 9721

Ingredientai

:

vištienos skrandukai (400 g)

svogūnai (1-2 vnt)

morkos (2 vnt)

grietinėlė (300 ml)

prieskoniai

česnakai (1 skiltelė)

Gaminimas

:

Skrandukus supjaustyti, uždėti prieskonių. Įkaitinti keptuvę, ipilti aliejaus, sudėti skrandukus, truputi jiems apkepus sudėti supjaustytus svogūnus ir , apkepinti, uždėti prieskonių. Apkepus supulti grietinėlę, prieš kepti sudėti smulkintą česnaką.

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)

Komentarai:
(1)


vireja: O nereikėtų skrandukų bent kiek pavirti? Taip pakepinus tiktai, ganėtinai turėtų būti kieti. Nebent čia kepama-troškinama apie pusvalandį.
2011-01-10 09:01

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas