Vištienos krūtinėle saldžarūgščiame padaže

Perskaitytas kartų: 2709

Ingredientai

:

višienos filė (400 g)

krakmolas (1 šaukštas)

pipirai

druska (žiupsnis)

kario (šaukštelis)

raudonoji paparika (1 vnt.)

aitrioji paprika (1 vnt.)

morkos (2 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

česnakas (1 skiltelė)

gabaliukais konservuoti ananasai (1 skardinė)

medus (2 šaukštai)

sojų padažas (2 šauštai)

Gaminimas

:

Vištienos kubeliais, apibarstome piprais, druska ir kariu. Sumaišome ir užberiame krakmolo, viską paliekame ir ruošiame daržoves. Morkas supjaustyti kubeliais, paprikas šiaudeliais, svogūną žiedais, česnaką ir čili pipirą susmulkinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų (apie porą šaukštų) ir morkas, uždengti dangtį ir patroškinti. Kai suminštės visas likusias daržoves, supilti visą skardinę konservuotų anansaų kartu su sultimis, medų, įipilti sojos ir viską išmaišyti. Kitoje keptuvėje pakepinti vištienos gabaliukus, kol gražiai apskrus ir tuomet vištieną prie daržovių. Troškinti kol padažas ims tirštėti. Druska pagal sknonį. Patiekiame su ryžiais. Skanaus! Nenusikąskit liežuvių! :)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)