Vištienos krūtinėle saldžarūgščiame padaže

Perskaitytas kartų: 2804

Ingredientai

:

višienos filė (400 g)

krakmolas (1 šaukštas)

pipirai

druska (žiupsnis)

kario (šaukštelis)

raudonoji paparika (1 vnt.)

aitrioji paprika (1 vnt.)

morkos (2 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

česnakas (1 skiltelė)

gabaliukais konservuoti ananasai (1 skardinė)

medus (2 šaukštai)

sojų padažas (2 šauštai)

Gaminimas

:

Vištienos supjaustome kubeliais, apibarstome piprais, druska ir kariu. Sumaišome ir užberiame krakmolo, viską ir ruošiame daržoves. Morkas supjaustyti kubeliais, paprikas šiaudeliais, svogūną žiedais, česnaką ir čili pipirą susmulkinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų (apie porą šaukštų) ir sudėti morkas, uždengti dangtį ir patroškinti. Kai morkos suminštės sudėti visas likusias daržoves, supilti visą skardinę konservuotų anansaų kartu su sultimis, sudėti medų, įipilti sojos ir viską . Kitoje keptuvėje pakepinti vištienos gabaliukus, kol gražiai apskrus ir vištieną sudėti prie daržovių. Troškinti kol padažas ims tirštėti. Druska pagal sknonį. Patiekiame su ryžiais. Skanaus! Nenusikąskit liežuvių! :)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)