Vištienos kepsys su avokadų padažu

Perskaitytas kartų: 2575

Ingredientai

:

vištienos filė (400 g.)

česnakas (2 skiltelės)

pipirai

druska

karis

džiūvėsėliai (200 g.)

kiaušinis (1 vnt.)

rozmarinas

Gaminimas

:

Vištienos filė supjautome . Juos pipirais, druska, kariu, užberiame šiek tiek rozmarino, išspaudžiame česnako skilteles ir viską gerai įtriname į paukštieną. Paliekame,kad pasimarinuotų apie 30 min. Tuomet išplakame vieną kiaušinį, į jį įmerkiame vištienos kepsniuką, tada pavoliojome džiuvėsiuose ir dedame į keptuvę su aliejumi. Padažas ruošiamas taip: Sūrį sutarkuojame, avokadą supjaustome ,viską į trintuvą, įberiame citrinpipirių, šiek tiek persilado, aitriųjų pipirų ir užpilame pienu. Viską sutrinti. O nuotraukoje matomos salotos pagamintos iš: pomidorų, kopūsto,agurko ir turpučio alyvuogių aliejaus. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)