Vištienos kepsniukai su morkomis ir sūriu

Perskaitytas kartų: 17784

Ingredientai

:

šlaunelių vidinės filė (700 g)

malti juodieji pipirai (pagal skonį)

vištienos prieskoniai (pagal skonį)

morkos (3 vnt.)

fermentinis sūris (100 g)

majonezas (4 šaukštai)

pomidorų padažas (2 šaukštai)

aliejus (skardai patepti)

sviestas (šaukštas)

Gaminimas

:

Vištienos šlaunelių vidinę file nuplauti, nusausinti, kiekvieną pabarstyti pipirais, prieskoniais ir išmušti. Padėti pusvalandžiui į šaldytuvą. Morkas nuskusti, sutarkuoti rupia tarka ir apkepinti su šaukštu sviesto. Fermentinį sūrį sutarkuoti smulkia tarka. Majonezą sumaišyti su pomidorų padažu. Pasimarinavusius kepsnelius ištraukti iš šaldytuvo, išdėlioti į riebalais pateptą skardą, ant jų tepti ir pomidorų padažo pagardą, dėti po šaukštą kepintų morkų, po žiupnelį tarkuoto sūrio. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį. Tiekti su bulvėmis, bulvių koše ar ryžiais. Skanaus!

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)