Vištienos kepsniukai su morkomis ir sūriu

Perskaitytas kartų: 14862

Ingredientai

:

šlaunelių vidinės filė (700 g)

malti juodieji pipirai (pagal skonį)

vištienos prieskoniai (pagal skonį)

morkos (3 vnt.)

fermentinis sūris (100 g)

majonezas (4 šaukštai)

pomidorų padažas (2 šaukštai)

aliejus (skardai patepti)

sviestas (šaukštas)

Gaminimas

:

Vištienos šlaunelių vidinę file nuplauti, nusausinti, kiekvieną pabarstyti pipirais, vištienos prieskoniais ir išmušti. Padėti į šaldytuvą. Morkas nuskusti, sutarkuoti rupia tarka ir apkepinti su šaukštu sviesto. Fermentinį sūrį sutarkuoti smulkia tarka. Majonezą sumaišyti su pomidorų padažu. Pasimarinavusius kepsnelius ištraukti iš šaldytuvo, išdėlioti į riebalais pateptą skardą, ant jų tepti majonezo ir pomidorų padažo pagardą, dėti po šaukštą kepintų morkų, po tarkuoto . Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį. Tiekti su bulvėmis, bulvių ar ryžiais. Skanaus!

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)