Vištienos apkepas su bulvių koše

Perskaitytas kartų: 3709

Ingredientai

:

vištienos faršas (500 g)

batonas (50 g)

pievagrybiai (150 g)

svogūnas (1 vnt.)

bulvės (300 g)

fermentinis sūris (100 g)

pienas (1 stikl.)

prieskoniai

Gaminimas

:

Į prieskoniuotą vištienos faršą įmaišyti piene išmirkytą batono riekę. Smulkintą svogūną ir pievagrybius apkepinti (3 - 4 min.) keptuvėje ir po to sukrėsti faršą ir kepti kol viskas galutinai iškeps. Išvirti bulvių . Kad bulvių košė būtų puri ir gerai išsimaišytų, supilti likusį pieną. Į indą, pirmąjį sluoksnį dėti kepintą faršą, svogūną ir pievagrybius. Antrąjį - bulvių . Apibarstyti sūriu ir kepti orkaitėje 180 C temperatūroje 15-20min. Papuošti žalumynais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)