Vištiena su svogūnų padažu

Perskaitytas kartų: 2448

Ingredientai

:

viščiukas (1 vnt.)

sviestas (50 g.)

svogūnai (2 - 3 vnt.)

druska

pipirai

vištienos prieskoniai

baltasis vynas (1 stiklinė)

pomidorų tyrė (1 stiklinė)

Gaminimas

:

Viščiuką supjaustyti gabaliukais, apkepinti keptuvėje svieste. Sudėti plonais žiedais pjaustytus svogūnus., pabarstyti druska, , vištienos prieskoniais, užpilti vyną, sukrėsti pomidorų tyrę ir troškinti ant silpnos ugnies apie 1val. Pomidorų tyrę pasigaminau namie: supjaustomi, įberiama šiek tiek druskos ir sublenderiuojama. Tiekiama su mėgiamu garnyru. Labai skanu ;)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)