Vištiena su pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 2560

Vištiena su pievagrybiais

Ingredientai

:

vištienos krūtinėlė (300 g)

pievagrybiai (250 g)

svogūnai (100 g)

tarkuoti imbierai (1 šaukštas)

sojų padažas (3 šaukštai)

krakmolas (2 šaukštai)

aliejus (2 šaukštai)

druska

Gaminimas

:

Mėsą supjaustyti pailgais gabalėliais, pasūdyti, sumaišyti su krakmolu ir palikti 20min pastovėti. Keptuvėje įkaitintame smulkiai sukapotą svogūną kartu su imbieru (1 min). mėsą ir dar kepti puse minutės. Viską nustumti prie keptuvės krastų, o ant dugno sudeti griežinėliais supjaustytus grybus. Juos 2 min. Tada viską sumaišyti ir kepti dar minutę. Supilti sojų padažą, suberti druską. Patiekti su virtais ryžiais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)