Vištiena su pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 2481

Vištiena su pievagrybiais

Ingredientai

:

vištienos krūtinėlė (300 g)

pievagrybiai (250 g)

svogūnai (100 g)

tarkuoti imbierai (1 šaukštas)

sojų padažas (3 šaukštai)

krakmolas (2 šaukštai)

aliejus (2 šaukštai)

druska

Gaminimas

:

Mėsą supjaustyti pailgais gabalėliais, pasūdyti, su krakmolu ir palikti 20min . Keptuvėje aliejuje pakepinti smulkiai sukapotą svogūną kartu su imbieru (1 min). Sudėti mėsą ir dar kepti puse minutės. Viską nustumti prie keptuvės krastų, o ant dugno sudeti griežinėliais grybus. Juos kepinti 2 min. Tada viską ir kepti dar minutę. Supilti sojų padažą, suberti druską. Patiekti su virtais ryžiais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)