Vištiena su pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 3018

Vištiena su pievagrybiais

Ingredientai

:

vištienos krūtinėlė (300 g)

pievagrybiai (250 g)

svogūnai (100 g)

tarkuoti imbierai (1 šaukštas)

sojų padažas (3 šaukštai)

krakmolas (2 šaukštai)

aliejus (2 šaukštai)

druska

Gaminimas

:

Mėsą supjaustyti pailgais gabalėliais, pasūdyti, sumaišyti su krakmolu ir palikti 20min pastovėti. Keptuvėje įkaitintame pakepinti smulkiai sukapotą svogūną kartu su imbieru (1 min). Sudėti mėsą ir dar kepti puse minutės. Viską nustumti prie keptuvės , o ant dugno sudeti griežinėliais supjaustytus grybus. Juos kepinti 2 min. Tada viską sumaišyti ir kepti dar minutę. Supilti sojų padažą, suberti druską. Patiekti su virtais ryžiais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)