Vištiena su pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 2805

Vištiena su pievagrybiais

Ingredientai

:

vištienos krūtinėlė (300 g)

pievagrybiai (250 g)

svogūnai (100 g)

tarkuoti imbierai (1 šaukštas)

sojų padažas (3 šaukštai)

krakmolas (2 šaukštai)

aliejus (2 šaukštai)

druska

Gaminimas

:

Mėsą supjaustyti pailgais gabalėliais, pasūdyti, su krakmolu ir palikti 20min pastovėti. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti smulkiai sukapotą svogūną kartu su imbieru (1 min). Sudėti mėsą ir dar kepti puse minutės. Viską nustumti prie keptuvės krastų, o ant dugno sudeti griežinėliais supjaustytus grybus. Juos kepinti 2 min. Tada viską ir kepti dar minutę. Supilti sojų , suberti druską. Patiekti su virtais ryžiais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)